Boendeformer

HUVUDBYGGNADEN

Huvudbyggnaden är kärnan av verksamheten med matsalen, kök, sällskapsrum, personalutrymmen, expedition och jourlägenhet. I denna byggnad bor även sex vårdtagare i rum med egen dusch och toalett (18 - 22 kvadratmeter).

GULA VILLAN NR 1

Renoverades i december 2001 och omfattar idag fem mindre lägenheter med trinettkök och sovrum, varav en är handikappanpassad. Samtliga lägenheterna har en egen ingång, dusch, toalett och balkong. I nedre botten finns gemensam dusch, bad och bastu, utrymmen för fot- och hårvård, ett träningsgym, tvättstuga och dagverksamheten Oasen.

GULA VILLLAN NR 2

Består av sex boenderum med egen dusch och toalett (18 - 20m2) som är handikappanpassade. Villan inrymmer även gemensam tvättstuga och sällskapsrum med trinettkök.

GRUPPBOENDET

Är ett hus som består av sex lägenheter (55 - 60m2, standardutrustade och handikappanpassade), för sex vårdtagare som klarar ett mer självständigt liv. I gruppboendet finns dessutom gemensamma utrymmen som matsal, kök, tvättstuga och ett sällskapsrum. Gruppboendet ligger tre hundra meter från den övriga verksamheten, insprängt i ett bostadsområde på orten.

TRÄNINGSLÄGENHETER

Fem stycken två rum och kök, en tre rum och kök (62 alt. 80m2), utgör det högsta steget i rehabiliteringen. Dessa lägenheter finns i bostadsområdet i anslutning till gruppboendet.

Skriv ut